Valná hromada 2019

Dne 3.3.2019 se v restauraci „Pizzeria & ristorante ATOLLO“ v Příbrami konala valná hromada Příbramské Asociace Malé Kopané. Valné hromady se zúčastnilo 14 zástupců hrajících celků.

Z celého programu nutno vyzdvihnout shrnutí fungování asociace za uplynulé období, jakož i splnění všech bodů, které výkonný výbor před dvěma lety při zahájení svého působení týmům přislíbil, což pro připomenutí bylo 1. převzetí smluv a fungování FAMK, 2. zlepšení komunikace s týmy a ohlášení začátku sezony alespoň měsíc dopředu, 3. start podzimní sezony v dřívějším termínu, 4. platba za sezonu dopředu, 5. elektronické registrace, 6. zrušení starých dluhů týmů a hráčů. V nadcházející sezoně dojde k drobné úpravě začátku prvního utkání, které bude nově začínat od 18:00. Ke změně došlo také ve výkonném výboru, kde se po dvou letech z časových důvodů rozhodl znovu nekandidovat Tomáš Weisheitel. Rádi bychom touto cestou Tomášovi poděkovali, za všechnu práci, kterou v průběhu posledních dvou let do příbramského malého fotbalu investoval. Tomáše ve výkonném výboru nahradí do funkce místopředsedy Jaroslav Pakosta, který byl v rámci volby do výkonného výboru zvolen na tříleté období. Výkonný výbor zůstává krom této změny stejný, ve složení: Předseda FAMK Příbram: Mgr. Milan Vančát; místopředseda FAMK Příbram: Lukáš Trnka; místopředseda FAMK Příbram: Jaroslav Pakosta. Všem hráčům a příznivcům malého fotbalu v Příbrami přejeme do nadcházející sezony mnoho úspěchů.

FAMK Příbram